Selecteer een pagina

FAQ

Hoe werkt het precies als ik een JUST CHAMPS lidmaatschap ben aangegaan?

Zodra jij een JUST CHAMPS Online Coaching Programma hebt gekocht, ontvang jij direct een e-mail met verdere uitleg. Jouw eerste opdracht is het invullen van een uitgebreid intake formulier waarbij we kennis met je maken en je persoonlijke doelstellingen worden bepaald. Zodra jij het ingevulde formulier bij ons hebt aangeleverd ontvang je binnen 24 uur jouw persoonlijk programma. Afhankelijk van welk programma je hebt gekozen: Brons, Zilver of Goud, krijg je alle bijbehorende tools om van dit programma een succes te maken!

Is een JUST CHAMPS Online Coaching Programma wat voor mij?
Iedereen met de juiste wil en een doorzettingsvermogen om een gesteld doel te behalen, kan starten met één van onze programma’s. Zie jij gelijkenissen in één of meerdere van onderstaande punten: – Je gaat regelmatig naar de sportschool, maar je boekt weinig of over heel lange termijn vooruitgang op het gebied van kracht, spieropbouw of uithoudingsvermogen. – Je wilt afvallen of aankomen, maar met jouw huidige manier van leven worden jouw doelen niet bereikt of langzamer dan verwacht. – Het lukt je alsmaar niet om dat gestelde doel, die welbekende sixpack, te krijgen. – Een geschikt trainingsschema opstellen vind je lastig. – Je volgt een dieet of voedingsschema, of je hebt dit in het verleden al meerdere malen gedaan, maar dit draagt tot op heden niet bij aan het behalen van je gestelde doel of het behouden daarvan. – Je let op je voeding, maar hebt geen idee waar je mee bezig bent. Herken jij jezelf in één van bovenstaande punten, dan is het starten van één van onze JUST CHAMPS programma’s een goede stap om mee te starten!
Wat is een progressie- of voortgangsmeter?

Een progressiemeter wordt ingeladen met het voor jouw persoonlijk op maat gemaakt trainingsschema en bevat het aantal herhalingen dat voor jouw is vastgesteld. Het gewicht per oefening vul jij. Onze voortgangsmeter bevat een gewichtsanalyse en voedingsmanagementtool, waarbij jij dagelijks jouw maaltijden invoert voor het inzichtelijk maken van jouw macronutriënten (eiwitten, koolhydraten, vetten) en het behalen van jouw dagelijkse doelstelling.

Voedingsmanagement, wat is dat?

Afvallen of aankomen, valt of staat, met de inname van jouw wekelijkse hoeveelheid calorieën. Op basis van jouw persoonlijke levensstijl en doelstelling bepalen wij welke behoefte jij nodig hebt en in welke vorm. Daarnaast bieden wij een tool om jouw maaltijden in bij te houden, waarmee direct inzichtelijk of jij binnen jouw doelstelling blijft en welke ruimte daarin nog is. Uiteraard bieden wij je alle informatie voor een optimaal voedingsmanagement, zonder dat jij jezelf volledig hoeft te pijnigen door bepaalde producten niet meer te eten.

Is een JUST CHAMPS Online Coaching Programma maandelijks opzegbaar?

Nee, zodra jij voor 3 of 6 maanden coaching hebt gekozen, dan kun je dit niet meer tussentijds opzeggen. Zorg er dus voor dat je het juiste tijdvak kiest als jij wilt starten met coaching.

Ik werk onregelmatig, is dit te combineren?

Ja, zodra jij de intake hebt afgerond hebben wij een beeld van jouw dagelijks leven en daar wordt jouw schema op aangepast.