Selecteer een pagina

Werkwijze

Wil jij deel uit maken van JUST CHAMPS? Dan zit je hier goed!

Onderstaand leggen wij uit hoe onze werkwijze precies is. In vijf stappen wordt beschreven hoe het proces er uitziet van de aanmelding tot en met de afronding. Ben jij overtuigd, klik dan op de button onderaan deze pagina en kies de Championship die het beste bij jou past.

1. Kies je Championship

Kies het pakket dat het beste bij jou past en waarmee jij wilt starten. Ga je voor brons, zilver of meteen voor goud. Met onze programma’s helpen wij jou bij het behalen- en behouden van jouw droomlichaam, zonder maximale opoffering.

2. Kennismaking

Wanneer jij gekozen hebt voor een Championship, dan maak jij onderdeel uit van onze league. We willen je leren kennen. Deze kennismaking doen we middels een uitgebreid intakeformulier. Deze ontvang je van ons per e-mail en dien je volledig in te vullen, zodat wij weten hoe we jou kunnen helpen bij het behalen van jouw beschreven doelen.

3. Schema op maat

Afhankelijk van de gekozen Championship en jouw persoonlijke doelstellingen, ontvang je een trainingsschema en/of maaltijdmanagementtools. Ook krijg je toegang tot de extra’s die bij jouw lidmaatschap horen. 

4. Check ups

Wekelijks bekijken wij via een online platform jouw trainings- en/of voedingsresultaten. Op basis van deze resultaten geven wij feedback & tips en vertellen je hoe verder te gaan met jouw trainings- of voedingsschema. Hierbij motiveren we jou om de juiste focus te behouden, sturen we bij waar nodig om op koers richting eindbestemming te gaan en bieden handvaten zodat jij uiteindelijk zelfstandig verder gaat.

5. You're the champ

Heb jij jouw Championship helemaal doorlopen en ben je één volledig jaar lid geweest van Just Champs, dan heb je daarmee jouw hoofdprijs te pakken, jouw droomlichaam! Daarbij ontvang je van ons ook een prijs, omdat wij trots zijn dat jij je eigen kampioen bent geworden. Laat je verrassen met iets wat je niet zal vergeten!